keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Virkkausta

Aloitin tässä viimeviikolla pitkästä aikaa virkkaamisen kunnolla. Viimeksi olen kunnolla virkannut kolme vuotta sitten... Kunnolla virkkaamisella meinaan nyt isomman työn tekemistä, kuin pikku pallon. Aloin siis tehdä Nanalle kissa-lelua virkkaamalla, ja loppu tuloksesta kyllä huomaa että taukoa on ollut... En edes ole viitsinyt kuvata kyseistä tekelettä, koska lopputulos ei itseä miellytä, vaikka se onkin "vain" kissan lelu.

Ajoin nyt siis rueta taas kehittämään virkkaus taitojani ja tekemään enemmän isompia töitä. Teen siis lähinnä pehmoeläimiä virkkaamalla, eli toisin sanoen Amigurumeja. Yritän kuvata tänne sitten, kun valmiit työt ovat sen näköisiä että niitä viitsii esitellä, ja kunhan saan valmiiksi. =) 

Viime kerralla kirjoitin siitä, kun kokeilin tehdä Sorsaa ruuaksi. Ruuasta tuli kyllä hyvää, mutta Sorsa ei ollut riista minun ja Joonaksen mieleen... Se maku ei jostain syystä vain natsanut, mutta se joka riistaruuista enemmän tykkää niin tykkää varmasti Sorstastakin. Me syödään riistaa Joonaksen kanssa vähän ja lähinnä vain hirveä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti