sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kokkailua

Viikonloppu on ollut meillä uuden kokeilua. Lauantaina tein ensimmäistä kertaa uunilohta kokonaisesta lohesta, hieman jännitti koska olen aijemmin vain savustanut kalaa... Mutta lohi onnistui kuitenkin hyvin, vaikka olisi saanut olla hieman enemmän suolaa, mutta sitä pystyy onneksi lisäämään jälkikäteen. =) Tein myös uudella ohjeella lihapullia ja niistä tulikin todella hyviä! Ohje oli äidiltä saatu, joka on muuten sama kuin sipulikeitto pussin takana, mutta lisätään vain ruokalusikallinen kermaviiliä ja pippuria. =) 

Tänään sitten onkin vuorossa Heinäsorsa, jännittää kyllä mitä siitä tulee, koska en koskaan ole tehnyt mitään lintua ja ainut riista ruoka jota olen tehnyt on käristys.... Nyt lintu on uunissa... Saas nähdä tuleeko syömä kelvollista ruokaa... Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.... 


Tänään käytiin päivällä Niina- tädin luona Millan kanssa, kun Milla tarvitsi apua kangaskassin tekemiseen. Nanakin lähti reissuun mukaan tutustumaan Misu-kissaan, mutta eipä niistä kavereita tullut kun Nana vain murisi kopastaan Misulle... Ei kyllä koko kyläreissun aikana liikkunut minnekkään kopasta... Oli siinä Misulla ihmettelemistä että mikäs akka se tuo tuollainen on joka vain kopasta mulkoilee ja murisee, jos ohikaan kävelee.... :D No jospa se ensi kerralla olisi helpompaa, kun loppua kohte murina loppui =)

Misu-kissa =) Kuva Millan ottama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti