lauantai 1. marraskuuta 2014

Syndet, öljy ja kynttilät







Tänään onkin saanut olla harvinaisen paljon vastailemassa viesteihin sekä puheluihin, tuntuu että onnistteluita tuli tänään aijempia vuosia enemmän puhelimitse. Synttäreitä ei tänä vuonna juhlita ollenkaan suvun kesken, mutta mummo aikoo silti paistaa munkit keskiviikkona ja tuoda tullessaan kahville... Vaikka sanoin että ei tarvitse leipoa :D

Äitikin teki synttäreiden kunniaksi pitkästä aikaa riistakäristystä ja perunamuussia, uutena tuttavuutena oli myös villisian lihaa. Kylläpä olikin pitkästä aikaa hyvä ja täyttävä ruoka! Sain sitä pienen rasian jopa kotiin vietäväksi. Kissallekin ruoka kelpasi, kun piti hellalta käydä jämiä syömässä. :')

Tänään pidettiin isän kanssa auton huolto päivä ja vaihdettiin minun autoon öljyt sekä suodatin. Siinä samalla korjailtiin radiota, niin että virta tulee radioon virtalukon kautta, eikä suoraan akulta.

Illasta myös päätin, että kun muut muistavat minua, niin minä muistan edesmenneitä sukulaisia ja vein heidän haudoilleen kynttilät. Onneksi porukoilla oli kynttilöitä jemmassa. Hautausmaa on kyllä sitten kaunis kun sielä palaa paljon kynttilöitä.

Huomenna onkin suunnitelmissa käydä katsomassa Ipk:n peliä hallilla, sekä Kyllikki tädin luona kylässä Nanan kanssa, jos vain on kotona. =)

(Ps. Anteeksi kuvien huono laatu... Puhelimen kamera otti todella huonoja kuvia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti