perjantai 10. lokakuuta 2014

Töitä, töitä

Viime viikkolla olikin melkein joka päivä töitä. Torstain piti olla vapaa, mutta silloin Joonaksen sisko Sinikka soitti ja kysyi pääsenkö Sonkajärvelle ryhmikseen sijaiseksi. Ryhmis oli mukava paikka ja sielä oli ihania lapsia, sekä minun koulukaveri töissä. Ainut huono puoli oli, että tiloja ei ole suunniteltu päivähoitoon, joten meteli oli todella kova kun huoneissa kaikui. Ensi viikon pitäisi olla vapaa koska on Syysloma viikko, mutta sitten seuraavalla viikolla olisi kahdessa eri paikassa samaan aikaan töitä tarjolla. D:

Eilen illalla Äidin työ kaveri toi näytille auton, jonka hän on myymässä. Ja niinhän siinä kävi sitten että isä ostaa sen minulle! :D Wuhuu! Pääsen ajelemaan pikku köppänällä ;) Auton saan kyllä vasta sunnuntaina.

Tänään sitten on vuorossa Anja Mummon Mykyrokka! Nam! Ja illasta lähdenkin sitten Serkulleni Nikolle kuskiksi Kuopioon Kalpa- Kärpät peliin. Itse jään pelin ajaksi pyörimään jonnekkin kaupunkiin ja toivottavasti saan Emmistä seuraa, edes vähäksi aikaa. Kuopiossa yksin liikkuminen jännittää kyllä vähän, koska olen liikkunut aijemmin vain Torin lähetyvillä ja silloinkin kaveredein tai porukoiden kanssa. :D Mutta kerron miten kävi, eksyinkö vai osasinko sinne minne halusin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti